Harcamalarınız size puan olarak geri dönsün!

Kazanç Oranınız:1,00 = 2Puanlar

-25%

1881 Evrendeki Gezegen

Orijinal fiyat: ₺160,00.Şu andaki fiyat: ₺120,00.

Stok kodu: CNS9786052962879 Kategoriler:

Açıklama

Her seyde oldugu gibi kavramlarin olusumu ve varligini sürdürebilmesi de Allah’in takdirindedir. Ssomut açidan bakildiginda kavramlarin canlilarin benliginde devami için en az bir evrenin varligini sürekli olarak devam ettirmesi gerekir. Bütün paralel evrenler yok olsa bile, bunlarin tümünden ayri bir evren olan ana ya da temel evren, yapisini, bozulmazligini, varligini sürdürecektir. Bundan dolayi da kavramlar ana evrende yasayan canlilar tarafindan geçerliligini devam ettirecektir. Ayrica sayisal deger olarak çok üstte olan paralel evrenlere ulasim ana evren bazinda olur. Çünkü zamanda yolculuk ile geri ya da ileri dogru gidis eger ayni evren içinde kalinmadan yapilacaksa burada bir geçis ortami ya da bölgesi gerekir, bu da ana evrendir. Normalde evren disi zamanda yolculuk amaci ile ilk önce ana evrene, ardindan da ana evrenin etki ve tepkisi ile hiza ve süreye bagli olarak ilgili paralel evrene gidilir. Bu durumda gelecek yüzyillar içerisinde ana evreni ele geçirme ya da egemen olma, paralel evrenler arasindaki zeki canlilar arasinda savasma gibi negatif özellikler içeren olusumlara neden olacaktir. Bu durum paralel evrenler var oldukça devam edecek ve bunlardan en ileri bilim ve teknolojiye sahip olanlar tarafindan gerçeklestirilecektir. Bu olusum ana evreni ele geçirenler tarafindan her ne kadar bir ödül ya da basari olsa da dogal degildir. Çünkü ana evren ortak bir bölgedir, yapisi ve olusumu geregi bütün paralel evrenlere hizmet eder. Ana evren, olusumundan bu yana içinde canli barindirmaz ancak geriye sadece ana evren kaldiginda burasi kalan son canlilarin ortak yasam alani olacaktir. Hem Allah tarafinda yaratilis özellikleri hem de yapisi geregi su anda tahminlerin ve bilim kurgunun ötesinde bir olusumdur. Burada farkli kavramlar, örnegin dogum ve ölüm gibi degerlerin disinda kavramlar da vardir. Ana evren sürekli siyah ve soguk sonsuz ortamin bir hacmini kaplar ve öylece de kalir. Ana evren söz edilen bu ortamdaki etkilesimden olusmus olup, diger paralel evrenlerin tamami da ana evrenin bir sekilde davranisi araciligi ile olusmuslardir. Dogal olarak hepsinin varligi ve kaynagi da Allah’tir.

Ek bilgi

ISBN

9786052962879

Yayınevi

Yazar

Sayfa

155

Ebat

13×19.5 cm

Bibliyotek: Kitap Tutkunlarının Güvenilir Adresi

Bibliyotek, edebiyat dünyasının zengin ve çeşitli yelpazesini, seçkin yayınevleriyle işbirliği içinde siz değerli okurlarımıza sunmaktan gurur duyar. Kitap severlerin beklentilerini en üst düzeyde karşılamak adına sürekli gelişen ve yenilenen bir hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz.

Stok Bilgisi ve Ürün Tedarik Süreci

Web sitemizdeki ürünlerimiz, birçok satış kanalıyla doğrudan entegre bir sistem üzerinden yönetilmektedir. Bu nedenle, sitemizde belirli bir stok bilgisi görüntülenmemektedir. Eğer aradığınız ürün tedarikçi firmamızda mevcut veya stoklarımızda bulunuyorsa, sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz. Firmaların yanlış stok bilgilendirmesinden dolayı iptal edilen siparişleriniz için tarafınıza bilgilendirme yapılarak ücret iadeniz gerçekleştirilecektir.

Ön Satıştaki Ürünler Hakkında

Ön satışta olan ürünlerimizin detayları ve çıkış tarihleri, web sitemizde ürün sayfalarında belirtilmektedir. Eğer siparişinize bir ön satış ürünü eklemişseniz, tüm siparişiniz, bu ürünün çıkış tarihinden sonra gönderilecektir. Parçalı gönderim yapmadığımız için, siparişlerinizin tamamını bir arada teslim ediyoruz.

Tedarik Süreci ve Süreleri

Bibliyotek olarak, binlerce kitaptan oluşan geniş bir envantere sahibiz. Ancak, bazı özel veya daha az talep gören kitaplar, doğrudan yayınevleri veya tedarikçi firmalardan temin edilmektedir. Tedarik süreci, kitabın yayınevi veya tedarikçiye göre değişkenlik gösterebilir ve genellikle 3 ila 10 iş günü arasında sürmektedir. Siparişinizde tedarik aşamasında olan bir ürün varsa, bu ürünün tedarik süreci tamamlandığında tüm siparişiniz kargoya verilecektir.

Kargo Süreci

Tedarik süreci tamamlanan ürünler, 2 iş günü içinde kargoya teslim edilmektedir. Hızlı ve güvenilir kargo hizmetimizle, kitaplarınız en kısa sürede kapınıza ulaşacaktır.

Bibliyotek, kitap tutkunları için kesintisiz ve kaliteli bir okuma deneyimi sunmayı hedefliyor. Sizlerle edebiyatın büyülü dünyasında buluşmak için sabırsızlanıyoruz.

Ürün bilgilendirme sayfasındaki hataları aşağıdaki form aracılığıyla bildirebilirsiniz.