Harcamalarınız size puan olarak geri dönsün!

Kazanç Oranınız:1,00 = 2Puanlar

2012 MAYA KEHANETİ

299,00

Mevcut sürüm:: Stokta yok Stok kodu: PGS9786055289959 Kategoriler:

Açıklama

BİR ÇAĞIN BİTİŞİ YENİ BİR ÇAĞIN BAŞLANGICI MI?Edebi ve metafiziksel bir epik kitap olan 2012 Maya Kehaneti kitabı zamanımızın kozmolojik fenomenlerini, kuantum teorisinden Şamanizmin dünya çapındaki yeniden canlanmasına kadar geniş bir ölçekte birleştiriyor ve bu bilgilerin desteğiyle 2012nin benzeri görülmemiş küresel bir değişim yaratacağını öngörüyor.Maya kehaneti olarak 2012 yılının tarihin sonu olmasının ne anlama geldiğinin izini süren Daniel Pinchbeck günümüzde yaşanan ekolojik felaketlerden suç işleme oranlarının artışına kadar pek çok olguyu ele alarak 21. yüzyıl yaşamına yeni bir gözle bakmamızı sağlıyor. 2012 var oluşun bir türünün sonunu ve başka bir var oluş boyutuna geçişi haber verir. Bu, antik dönemde yaşanmış fakat bizim için tamamen yeni bir yaşam şeklidir.Kuantum teorisi ve başka teorilerde insanlığın kendi potansiyeli ve çevresel felaketler arasında tehlikeli bir şekilde dengede olduğunun çok sayıda ipucu bulunmaktadır. Yok olmaya yüz tutmuş olan Amazon yağmur ormanlarından İngilteredeki Stonehenge ve orman içindeki gizli seremonilere kadar bizi çeşitli ortamlara taşıyan yazar modern yaşantı hakkında kendi umut ve kaygılarımızı ortaya koyar ve ayrıca gezegenimizin yeni bir kültürü hakkında farklı bir şekilde düşünmek için bize fırsat sunar. Merak uyandırıcı ve derinlemesine kişisel dönüşümyolculuğu . . . sağlam yapıda, özgün ve neyse ki iyimser bir bakış açısına sahip.STING Cesaretli ve merak uyandırıcı, çok iyi araştırılmış ve kolay anlaşılır bir kitap… Pinchbeck bizi zihni zorlayan, paradigma-dolu bir serüvene taşıyor.GRAHAM HANCOCK

Ek bilgi

ISBN

9786055289959

Yayınevi

Yazar

Kapak

Karton

Baskı Sayısı

1.Baskı

Sayfa

472

Yayın Dili

Türkçe

Yayın Tarihi

2022-03-14

Bibliyotek: Kitap Tutkunlarının Güvenilir Adresi

Bibliyotek, edebiyat dünyasının zengin ve çeşitli yelpazesini, seçkin yayınevleriyle işbirliği içinde siz değerli okurlarımıza sunmaktan gurur duyar. Kitap severlerin beklentilerini en üst düzeyde karşılamak adına sürekli gelişen ve yenilenen bir hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz.

Stok Bilgisi ve Ürün Tedarik Süreci

Web sitemizdeki ürünlerimiz, birçok satış kanalıyla doğrudan entegre bir sistem üzerinden yönetilmektedir. Bu nedenle, sitemizde belirli bir stok bilgisi görüntülenmemektedir. Eğer aradığınız ürün tedarikçi firmamızda mevcut veya stoklarımızda bulunuyorsa, sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz. Firmaların yanlış stok bilgilendirmesinden dolayı iptal edilen siparişleriniz için tarafınıza bilgilendirme yapılarak ücret iadeniz gerçekleştirilecektir.

Ön Satıştaki Ürünler Hakkında

Ön satışta olan ürünlerimizin detayları ve çıkış tarihleri, web sitemizde ürün sayfalarında belirtilmektedir. Eğer siparişinize bir ön satış ürünü eklemişseniz, tüm siparişiniz, bu ürünün çıkış tarihinden sonra gönderilecektir. Parçalı gönderim yapmadığımız için, siparişlerinizin tamamını bir arada teslim ediyoruz.

Tedarik Süreci ve Süreleri

Bibliyotek olarak, binlerce kitaptan oluşan geniş bir envantere sahibiz. Ancak, bazı özel veya daha az talep gören kitaplar, doğrudan yayınevleri veya tedarikçi firmalardan temin edilmektedir. Tedarik süreci, kitabın yayınevi veya tedarikçiye göre değişkenlik gösterebilir ve genellikle 3 ila 10 iş günü arasında sürmektedir. Siparişinizde tedarik aşamasında olan bir ürün varsa, bu ürünün tedarik süreci tamamlandığında tüm siparişiniz kargoya verilecektir.

Kargo Süreci

Tedarik süreci tamamlanan ürünler, 2 iş günü içinde kargoya teslim edilmektedir. Hızlı ve güvenilir kargo hizmetimizle, kitaplarınız en kısa sürede kapınıza ulaşacaktır.

Bibliyotek, kitap tutkunları için kesintisiz ve kaliteli bir okuma deneyimi sunmayı hedefliyor. Sizlerle edebiyatın büyülü dünyasında buluşmak için sabırsızlanıyoruz.

Ürün bilgilendirme sayfasındaki hataları aşağıdaki form aracılığıyla bildirebilirsiniz.