2055: Buttermilk Hill

Stok kodu: CNS9786256515956 Kategoriler:

Kısa bir aradan sonra basılı olmasını istediğim bir başka yazın ile karşınızdayım. Kimisi için Bilim-Kurgu özellikleri ön plana çıkarken bu beşinci kitabımda Romantizmi de ihmal etmediğimi göreceksiniz.Kitabın özeti:2055 başlıyor… 2040 yılında Ki-Process adını verdikleri bir gençlik tedavisi bulunur, hücre bazında nano-teknoloji ile işleyen biyomedikal işlem ile yaşlanmanın önüne geçilmekte, kanser dahil pek çok hastalık iyileştirilmektedir. Ayça çifte hayat sürmekte, arkeolog olmanın yanı sıra istihbarat örgütüne çalışmaktadır. Spirit ise sonradan ortaya çıkacak 2055’de sistemden intikam peşinde biri olarak görülecektir. Ghost takma adlı kişi ise Müze üst düzey yöneticisi olup, tüm bu olaylara 2040’a ait müze envanterinden çalınanlarla katılacaktır.Biraz geçmişe yolculuk… Arkeolog ile başlıyoruz 2000’li yıllara… Büyük Astronom ve Portakal Reçeli başlıklarımızdan… Ayça ve Gökberk ilk kahramanlarımız, Halikarnas kazısında…2055’de İkinci Bölüm ‘de 2040 yılında Ayça’nın kanser ile mücadelesini, vücudundaki hücreleri kahramanlarımız yaparak anlatıyoruz. Kırmızı ceketliler vücudunun bağışıklık sistemi, kanser ve enfeksiyonlar ise İsyankarlar…Üçüncü Bölümünde 2055… Hızlı bir final… diğer hikayelere geçiş için kahramanlarımızın akıbeti…2055’in devamında eski bir hikayem yer alıyor Europa ve Eris 21.yy sonunda dünyanın sonu gelirken ne yapacağız, takma adlarınızı seçiniz ve öyküye bir göz atınız. Teşekkürler.

Sayfa

Ebat