Harcamalarınız size puan olarak geri dönsün!

Kazanç Oranınız:1,00 = 2Puanlar

RESTORAN Tasarımdan Operasyona – The RESTAURANT From Concept to Operation

315,00

Mevcut sürüm:: Stokta yok Stok kodu: NBL9786257762069 Kategoriler:

Açıklama

Günümüze Uygun Başarılı Bir Restoran Açmanın Temel RehberiRestoran açmak önemli bir meydan okumadır. Aynı zamanda farklı yönlerden yaratıcılık ve belirli bir deneyim gerektirir. Bir menüyü oluşturmak ya da geliştirmek, yeni yemekler icat etmek, restoran ortamının dekorasyonu, servis düzenin doğru kurgulanıp yönetilmesi ve bunlara ekleyeceğimiz birçok faktörü bir araya getirerek müşterilerin beğenisini kazanacak bir mekân yaratmak ciddi bir kahramanlıktır. Diğer yandan salt bunu başarmak da yetmez. Sürdürülebilir ve rekabet edebilir olmak da bir o kadar önemlidir.Kitapta; restoran kurulumunun başlangıcından itibaren tartışmacı bir üslupla, restoran dünyasının farklı yaklaşımlarını, işletme yönetimini, personel ve ekip oluşumunu, mali ve finansal yapı ve kontrolünü, mevzuat ve hukuki yapısını, pazarlama ve tanıtım modellerini, menü oluşturma, sanitasyon ve nihayetinde konsept oluşturmayı yalın bir biçimde ele almak amaçlanmıştır.Kitabın çevirisi yapılan bu yedinci basımı, aşağıdaki yaklaşımları içermektedir:• Başarılı restoran işletmecilerinden alınan iyi uygulama önerilerinden yararlanarak sürekli canlanan, dinamik bir sektör olan restoran endüstrisinin gerçekçi portrelerini çizen vaka çalışmalarını ortaya çıkarmak,• Geleneksel olmayan yeni açılır pencereler, yiyecek kamyonları gibi farklı yaklaşımları tanıtmak,• Farklı mönü talepleri olan müşterileri yakalamak, özel diyet ürünlerden, gıda alerjilerine kadar ve bunlara karşı alınabilecek gıda güvenliği önlemlerini anlatmak ve personeli eğitmek,• Restoranın ve restoran işletmeciliğinin sürdürülebilir olmasını sağlamak,• Restoran işletme planı, restoran yönetimi, işletme ve restoran operasyonları üzerine ilişkin ilave vurgular yapmak.Ayrıca her bir bölüm; önceki basımlara göre revize edilmiş, yeniden düzenlenmiş, endüstriden örnekler, yeni tablo ve mönü örnekleri ve görseller bakımından zenginleştirilmiştir.Restoran ister küçük bir kasabada isterse büyük şehirde olsun, ister franchise ister bağımsız olsun, ister küçük ve basit isterse büyük ve kompleks olsun, bu kitapta, bu restoran tiplerinin her biri için farklı uygulamalar bulacaksınız. Bu kitapta; okuyucu olarak restoran yatırımı yaparak kazanmayı, kârı dengelemeyi, müşterilerle doğru ilişki kurarak gelişmeyi temel kurallar üzerinden öğreneceksiniz.

Ek bilgi

ISBN

9786257762069

Yayınevi

Çeviren

Rahmi Ertan Anlı

Sayfa

504

Basım Tarihi

2022, Ocak

Kağıt

1. Hamur

Bibliyotek: Kitap Tutkunlarının Güvenilir Adresi

Bibliyotek, edebiyat dünyasının zengin ve çeşitli yelpazesini, seçkin yayınevleriyle işbirliği içinde siz değerli okurlarımıza sunmaktan gurur duyar. Kitap severlerin beklentilerini en üst düzeyde karşılamak adına sürekli gelişen ve yenilenen bir hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz.

Stok Bilgisi ve Ürün Tedarik Süreci

Web sitemizdeki ürünlerimiz, birçok satış kanalıyla doğrudan entegre bir sistem üzerinden yönetilmektedir. Bu nedenle, sitemizde belirli bir stok bilgisi görüntülenmemektedir. Eğer aradığınız ürün tedarikçi firmamızda mevcut veya stoklarımızda bulunuyorsa, sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz. Firmaların yanlış stok bilgilendirmesinden dolayı iptal edilen siparişleriniz için tarafınıza bilgilendirme yapılarak ücret iadeniz gerçekleştirilecektir.

Ön Satıştaki Ürünler Hakkında

Ön satışta olan ürünlerimizin detayları ve çıkış tarihleri, web sitemizde ürün sayfalarında belirtilmektedir. Eğer siparişinize bir ön satış ürünü eklemişseniz, tüm siparişiniz, bu ürünün çıkış tarihinden sonra gönderilecektir. Parçalı gönderim yapmadığımız için, siparişlerinizin tamamını bir arada teslim ediyoruz.

Tedarik Süreci ve Süreleri

Bibliyotek olarak, binlerce kitaptan oluşan geniş bir envantere sahibiz. Ancak, bazı özel veya daha az talep gören kitaplar, doğrudan yayınevleri veya tedarikçi firmalardan temin edilmektedir. Tedarik süreci, kitabın yayınevi veya tedarikçiye göre değişkenlik gösterebilir ve genellikle 3 ila 10 iş günü arasında sürmektedir. Siparişinizde tedarik aşamasında olan bir ürün varsa, bu ürünün tedarik süreci tamamlandığında tüm siparişiniz kargoya verilecektir.

Kargo Süreci

Tedarik süreci tamamlanan ürünler, 2 iş günü içinde kargoya teslim edilmektedir. Hızlı ve güvenilir kargo hizmetimizle, kitaplarınız en kısa sürede kapınıza ulaşacaktır.

Bibliyotek, kitap tutkunları için kesintisiz ve kaliteli bir okuma deneyimi sunmayı hedefliyor. Sizlerle edebiyatın büyülü dünyasında buluşmak için sabırsızlanıyoruz.

Ürün bilgilendirme sayfasındaki hataları aşağıdaki form aracılığıyla bildirebilirsiniz.