-
Yemek
Kırk Kat Baklava Tarihi Saraydan Çarşıya, Gaziantep’ten İstanbul’a
Burak Onaran ve Priscilla Mary Işın’ın elinden, bilgisi ve malzemesi baklava kadar katmanlı, okuması baklava kadar tatlı…
-
Yemek
Köklere Dönüş: Nesilden Nesile Geçen Yemekler
Ağzımızı saran tatlar, kapıdan taşan kokular, içeriden gelen kızartma sesi, en sevdiğimiz reçelin kâsede parıldayan rengi, çıtır çıtır bir börek, lezzetlerin iç içe geçtiği sofralar… Yemek, tüm duyula… devamı açıklamada.
-
Yemek
Cafe Fernando / Bir Pasta Yaptım, Yanağını Dayar Uyursun
“Best of the Best / Son 20 Yılın En İyi Yemek Kitabı” – GOURMAND AWARDS“Best in the World / Dünyanın En İyi Yemek Kitabı” – GOURMAND AWARDS“Dünyanın En İyi 50…