-
Yemek
Kadehte Rakı Beyazı
Bu kadim içkinin adı, tadı, ruhu değişerek yüz yıllar boyunca sessiz sedasız sürdürdüğü yolculuğunu; anlatıcılığına ve nitelikli rehberliğine aşina olduğumuz Dr. Burkay Adalığ anlatıyor.
-
Yemek
Meleklerin Payı – Bir Viski Macerası
Altın Örümcek Yılın En İyi Bloğu ödülünün sahibi Dr. Burkay Adalığ’ın kaleme aldığı Meleklerin Payı, uzun yıllar sonra yazılan ilk Türkçe viski kitabı olmasının yanı sıra, bugüne kadar yazılmış en…
-
Yemek
İmbikten Kadehe – Distile İçkiler Dünyası
2019’da yayımlanan, Türkiye’nin en kapsamlı viski rehberi olma özelliğine sahip ilk kitabı Meleklerin Payı: Bir Viski Macerası ile okurların beğenisini ve dünyanın en önemli yeme-içme kültürü ödüllerinden Gourmand World CookBook…
-
Hobi
Meleklerin Payı – Viski Tadım Defteri
Viski ve distile içkiler kültürü uzmanı Dr. Burkay Adalığ’ın hazırladığı Meleklerin Payı – Viski Tadım Defteri viski deneyiminizi kayıt altına almanızı, viski kültürünüzü geliştirmenizi ve daha bilinçli bir tüketici olmanızı…